Колеги имам следният проблем, плафоните ми не светят отпред, отзад и багажника.. Бушоните са ок, на замерване плафоните показват 1-2 волта.. А би трябвало да е 12..някакви предположения какво и къде да погледна.. Качил снимка от диагностиката
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плафони
Collapse
X
-
Само от споменаването на правена диагностика, се ориентирам, че вероятно иде реч за 147 - ца.
Напишете си модела и годината в подписа за да не се налага да се уточнява.
И ръчно ли не се палят плафоните?
Поразмърдай и почисти конектор "E" на боди компютъра и ако не се оправи, премери на неговия пин 33 дали има +12V.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да 147 забравих да добавя преди феис 2001 две врати
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
Не се палят никак... Нито с отваряне на вратите нито ръчно... Всичко друго в интериора си свети, утре ще проверя това
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПроводникът на 33 - ти пин трябва да е червен със зелена ивица.
---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИли интерфейсът на бодито е умрял
Comment
-
Първоначално публикувано от reapersl Покажи съобщениене съм я гледал още нямам време ,ще пиша кво е станало
---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
всичко друго свети и работи по колата колега,какво имаш предвид "умряло"
Comment
-
Първоначално публикувано от reapersl Покажи съобщениеНа пин 33 ми дава - 12в.... Тва А нормално ли да го считам.... Плафона пак не свети
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment