Известие

Collapse
No announcement yet.

Плафони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Плафони

Колеги имам следният проблем, плафоните ми не светят отпред, отзад и багажника.. Бушоните са ок, на замерване плафоните показват 1-2 волта.. А би трябвало да е 12..някакви предположения какво и къде да погледна.. Качил снимка от диагностиката
    Attached Files

Аз имах подобен проблем но само с плафона на багажника,оказа се мини ключе в самата брава на багажника,разглобих е почистих го и се оправи

Comment

кой е точно бушона за плафоните...никъде не го намерих посочен конкретно ,за това ги проверих всичките и са ок...но все пак

Comment

Само от споменаването на правена диагностика, се ориентирам, че вероятно иде реч за 147 - ца.

Напишете си модела и годината в подписа за да не се налага да се уточнява.

И ръчно ли не се палят плафоните?

Поразмърдай и почисти конектор "E" на боди компютъра и ако не се оправи, премери на неговия пин 33 дали има +12V.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да 147 забравих да добавя преди феис 2001 две врати

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

Не се палят никак... Нито с отваряне на вратите нито ръчно... Всичко друго в интериора си свети, утре ще проверя това

Comment

Проводникът на 33 - ти пин трябва да е червен със зелена ивица.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Или интерфейсът на бодито е умрял

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Проводникът на 33 - ти пин трябва да е червен със зелена ивица.
                не съм я гледал още нямам време ,ще пиша кво е станало

---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Или интерфейсът на бодито е умрял
                всичко друго свети и работи по колата колега,какво имаш предвид "умряло"

Comment

Първоначално публикувано от reapersl Покажи съобщение
                  не съм я гледал още нямам време ,ще пиша кво е станало

---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

всичко друго свети и работи по колата колега,какво имаш предвид "умряло"
                  Пин от чипа, който управлява системата и се намира в бодито, интегрална схема

Comment

На пин 33 ми дава - 12в.... Тва А нормално ли да го считам.... Плафона пак не свети

Comment

Първоначално публикувано от reapersl Покажи съобщение
                      На пин 33 ми дава - 12в.... Тва А нормално ли да го считам.... Плафона пак не свети
                      Напрежението на пин 33 с включена букса ли го мери? Ако не, мери с включена букса и пуснат ръчно плафон. Премери по същия начин и напрежението на пин 23 от същата букса. Неговият проводник също е червен със зелена ивица.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                      X